måndag 9 januari 2012

Vår alldeles egna Alfons, uppfinnarjocke eller Robinson eller...

Nu äg hlada julen schlut Schlut, schlut.
Alltihopa har dansat ut ut ut.

Åhh va gött!

Back in the dark vardag igen.

Fy bubblan va trött man är på morgonen, finns ju ingen tidpunkt som är lättare att gå upp än den andra.
Hoppas på att det ska bli ljusare så att man kan vakna pigg och inte som att man haft en gigantisk allergisk reaktion i ögonen.

Towe har tydligen varit på träningsläger i sina drömmar, för idag var det väldigt snabba steg hela tiden. Precis som att hon sprang, speciellt om man satte sig ner för att kramas. Då kom hon springandes.

Tänder ploppar det också upp nu. Närmare bestämt tre stycken nu samtidigt. Inte konstigt att hon kan vara lite negativ och extra kramig ibland.

Oliver hade fått äta ihop med 5-åringarna idag i skolans matsal. Stolt beröttar han på vägen hem att Fröken Emma hade fått visa honom hur han skulle göra. (Emma hade fått sig ett litet skratt när dom satt och åt. Då Oliver säger: Jahopp, då kan jag snart detta med då!)

Vid middagen som Oliver bestämt (blodpudding, kantarellsoppa till mig) berättade han exakt hur skolans duskmaskin funkade. Om hur man ställer tallrikar i en back, det kom vatten ur en dusch bara man drog i den lite, hur man lätt kunde ställa det på banan och det rullade in i maskinen och så var det klart.

Det bästa var nog när han sa att han skulle bygga en sån till mig och att den skulle plocka upp allt i hyllorna alldeles själv. Men han skulle behöva ALLA våra verktyg.

Vilket var helt ok för mig, bara han var försiktig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar