söndag 26 juni 2011

Rastat Audin...

Idag bar det iväg. Det var ju inte ens mening och inte var jag direkt laddad heller. Igår sa jag på skoj att Towe och Oliver behövde kläder och vips så var vi då på väg till gekås idag. Åkte kl 07.09 och redan efter 2 km öppnade Christian kaffetermosen. Ändå fick han en kopp innan vi åkte.

Towe stackarn hade blivit rejält förkylde i båda näsborrarna och högra ögon. Tror dom hade OS i vad som kunde rinna mest. Oliver hade stannat kvar i Vesene, hos hans bästis...

Det var inte så mycket folk på Gekås men man blir trött även om man bara är där inne i nästan 2 timmar. inte så mycekt saker men dyrt blev det. Men nu ska vi stå oss ett bra tag.

Towe fick en keybord (skallra) med hela en knapp och två lampor, den var superkul och en annan leksak. Oliver fick en lego lastbil. Både jag och Christian älskar lego! Oliver har nästan byggt hela lastbilen själv med vägledning av pappa. Det syns tydligt på honom att det är svårt att inte bara kasta ihop alla bitarna själv.

I morgon bär det av på ännu en resa med Audin... Oliver ska förhoppningsvis vara hos Elvira. Jag och Towe ska träffa dietisten och se hur vi ska lägga kosten för Towe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar