torsdag 6 oktober 2011

Gårdagen...

Hann den ens starta innan den var slut??

Eller hade vi så mycket på gång?

Eller sov vi?

Eller?

Eller?


Nja jag vet inte om vi egentligen gjorde så mycket. Medans Oliver var på dagis passade jag och Christian på att gå ett varv på knallerian. Impregnering till jaktkläder var det som inhandlades.

Lunch på Max, deras delifresh LC var helt fantastiskt god.
McDonalds släng dig i väggen!

Sedan var det lagom att hämta Oliver på vägen hem och dags för att få ett gång ett storkok med biff stroganoff till Towe och även påbörja detta till oss.

Onsdagar är ju som vanligt dans för Oliver och Elvira.
Danspasset skulle igår prövas att göras utan föräldrar, så vi passade på att gå en sväng.
Tokigt nog hanade jag, Hanna och Fabian på fel sida järnvägen.
Så promenaden blev både längre än vad vi tänkt och väldigt rask.
Klockan tickade på lite för fort...

Oliver och Elvira är lite svårflirtade när det gäller dansen och de hade tydligen suttit på trappan för att vänta in oss. Som det ser ut just nu är Oliver tyvärr inte alls sugen att fortsätta med dansen utan vill göra något där han kan få springa istället. Så jag får väl tänka om och se vad utbudet har att erbjuda.

Väl hemma igen hade Oliver varit ledsen hela vägen hem. Dels för att han också ville äta korv till middag ( eftersom Elvira skulle få det) och dels för att han visste redan innan att han inte kommer gilla våran middag. Så det fick kompromissas lite. Smaka på maten och gillade hand en inte så fick det bli en yoghurt. 

Oliver smakade på maten och skakade på huvudet, smakade igen och började tycka det var gott. till slut var både maten och yoghurten slut och Oliver var jättemätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar