söndag 7 augusti 2011

Ladda batterierna...

Det blev en lugn lördag. Först en morgonpromenad med Towe, hittade en hel del svamp här i Broddarp. Det hör inte till vanligheterna! Sedan var det dags för lite hörsstädning i trädgården. Gräset behövdes klippas och poolen  var dags att plockas ner. Det blir nog inte så mycket mera bad i år. Möjligtvis om vi har tur att vi kan bada i Grebbestad igen.

När vi sedan hade skottat ner lite lunch var det Oliver som skulle på kalas, till Saga. Åhh vad han har längtat. Han sprang in och kastade av sig skorna. Resterande familjemedlemmar passade på att åka till Vesene och hälsa på mamma och pappa. Även Tobias och Suss var där. Så det blev en vända i skogen igen.  Under tiden hade pappa hämtat hem Oliver och Lella och Svenne hade levererat en kartong med båtfrysta räkor. Dom var faktiskt riktigt goda och stora. 

Efteråt fick mamma fram sitt special fia, så då passade jag på att koka räkfond. Vad god den blev!

Vi kom hem vid tolvtiden och då var det kanske inte lika roligt. Det var bara att få igång en ljudbok i köket och sedan börja rensa. Klockan 2:30 somnade jag så gott i min sämg. Massa plats!!! Christian ahde somnat hos Oliver i hans lilla säng och fast jag väckt honom tre gånger så gick han inte och la sig i sin säng. Så då får han skylla sig själv. Det var kanske heller inte så roligt när Towan vaknade kl 5.30 ...

Men upp och hoppa idag blir det en dag i skogen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar