måndag 11 juli 2011

BVC och Tandläkaren


Det har hunnits med en hel del på kort tid idag. Lugn förmiddag och helt och hållet felplanerad på en halvtimma, med det upptäcktes i tid. Men jobbigt när man blir en halv timma kort.

Kastar in barnen i bilen och beger oss till Herrljunga.
Ahhh tio minuter till godo. Vi hinner hämta kepsen som Oliver glömde när vi var och lekte med kompisar i onsdags. Sedan drog vi storgatan ner till BVC.

Varför varför varför??? Ska man envisas om att karva upp asfalt när det är semestertider???!!!!
Jag fattar inte! Det var nog inte där Clark Olofsson gömde pengarna...

På BVC i perfekt tid. Towe fick sina två 5 månaders sprutor och Oliver var en väldigt omtänksam storebro. Så ja Towe, det gör bara lite ont. Men det går snart över.

Tandläkaren som jag går hos, hade semesterstängt till den 15 augusti! Så det fick bli trapporna upp till folktandvården. Oliver älskade tydligen trappor idag! Fick en tid kl 14:15
Tittar lite snabbt på klockan 12:00, ja tack, det är ju lugnt. Tills jag sätter mig i bilen och inser...
30 minuter hem, laga mat, packa in Olivers cykel i bilen, Köra ut barnen till mormor och morfar i Vesene och sedan mig själv till herrljunga igen. Det gick med tio minuter tillgodo i väntrummet. Det var ju faktiskt inte ens jättestressigt. Efter mitt lilla besök i stolen och ett kvitto på strax under 1000-lappen, så var min tand hel igen. PUH inte dyrare ändå. Hade ändå ställt in min på runt 5000 kr.
Man vet ju aldrig med herr/fru Dentist.

Sedan blev det kaffe i Vesene och så smakade jag på mammas nybakta rulltårta, fylld med kesella hallon och några i mosade hallon. Mycket gott!

När vi kom hem blev det inte riktigt som jag lovat Oliver. Det blev ett bad i poolen för Oliver och MIG och INTE Christian som jag och Oliver egentligen hade bestämt och jädrar va kallt det var. Tror allt att termometern hade fått nippran för det visade 25 grader och det tror jag inte alls på...
Flöt ju runt isbitar lite här och var, kändes det som iallafall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar