torsdag 28 juli 2011

Efterlängtat fikabesök

Idag kom Lotta och hälsade på lagom till elvakaffet och av en händelse råkade en kladdkaka stå och gotta till sig i ugnen. Den smakade väldigt gott. Men jag hade ingen vaniljglass eller grädde hemma. Så det fick bli lite turkisk yoghurt blandad med honung och vaniljsocker. Jag tyckte det passade väldigt bra till. Det var behövligt att få prata lite med henne. Hade önskat att det var kväll, något gott grillat och ett glas vin eller två. Men över en kladdkaka gick det också bra.

Tyvärr så tog nog Lotta med sig det glada humöret både från Towe och oliver eftersom Lottas Tea knappt försvunnit i svängen innan båda bröt ihop. Tror Oliver saknar lite kompisar och Towe behövde en rejäl powernap. Eftersom jag inte kom ihåg att ta ett kort på Lotta fick jag ju hitte ett smidigt.


saknar dig !

Känns som det är en hel del att göra innan allt känns klart inför semestertrippen. Men det får ta tags i ikväll. Nu väntas det ett möte igen.

Huset behöver städas, returerna ska bäras ut, gräsmattas ska snaggas till (Varför tar inte byns frisör hand om den klippningen??? ;-) ) bilen behöver tvättas, farmors present ska göras klart, packa och ja allt där till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar